Om atelieret

"Mange bekker små gjør en stor å"

Mange Bekker Arkitektur ble etablert på Lillehammer i 2018 av arkitekt Sam Hughes, som har mer enn 15 års erfaring i bransjen. En lidenskapelig interesse for friluftsliv er grunnen til at Mange Bekker ble etablert nettopp her. Veien inn i landet har gått via Skottland, Canada, USA, Japan, Stockholm, New Zealand og Oslo. Underveis har Mange Bekker høstet solid internasjonal erfaring, som vi tar med oss i møte med oppdragsgiverne våre.

Mange Bekker råder kundene til å sette av god tid til en åpen og dialogbasert prosess, der vi sammen legger rammer og skaper en felles visjon for prosjektet. Underveis er vi ikke bare opptatt av å definere praktiske behov, men også ønsker og drømmer. For hjemmet ditt er langt mer enn bare en bygning. I likhet med mennesker har bygninger personlighet – og denne personligheten hjelper Mange Bekker dere med å identifisere og å skape.

Når vi har skapt en felles visjon, kobler vi på en rekke andre fagfolk og fagområder. Alle byggeprosjekter er en samling av mange innspill fra ulike fagfelt. Arkitektens rolle er å samle alle disse ideene og kompetansene, og ta et helhetlig grep om hele prosessen. Mange Bekker Arkitektur skal sørge for at kundens intensjoner bevares under hele byggeprosessen – med andre ord at bygget faktisk blir slik vi sammen har utformet det.

Fabrikken Lillehammer arkitekt kontor atelier kreativ arbeidsplass Løkkegata eik møbler